POLICY

Villkor:

Bokad plats av behandling, PT, workshops, event, resor, kurser eller utbildningar är bindande.

Bokning görs via Urban Yogas hemsida eller direkt i receptionen på Urban Yoga Studio.

Observera att plats till workshop, event, resor eller utbildningar är garanterad först när betalning registrerats hos Mindful Yoga AB. Vid frånvaro utgår full debitering.

Bokning av yogaklass kan av medlemmar göras en vecka framåt.

Bokning görs via hemsidan (urbanyoga.nu) eller direkt på plats i vår studio.

Avbokning av yogaklass måste göras senast 1 timme innan klassen startar för att kunden ska få återbetalning av klipp.

Avbokning och återbetalning av PT måste ske 24 timmar innan det att bokningen är beräknad att börja. Återbetalning därefter kan endast ske vid skada eller sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Vid workshops, event, resor, utbildningar eller kurser är betald bokning bindande och återbetalning kan endast ske mot uppvisande av läkarintyg. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Integritetspolicy

Personuppgifter är de uppgifter som direkt eller indirekt kan kopplas till dig, exempelvis namn, telefonnummer och e-postadress. 

Mindful Yoga hanterar de personuppgifter som du anger vid köp och bokningar och sparar dessa uppgifter för att hantera dina bokningar samt klipp- och terminskort. 

Vi kommer aldrig att lämna ut eller sälja dina personuppgifter till någon annan. 

Mindful Yoga är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas, vilket innebär att du har rätt att kostnadsfritt efter din skriftliga begäran – undertecknad av dig eller din förälder om du är under 15 år – en gång per kalenderår hämta ut information om vilka personuppgifter som finns registrerade om dig, varifrån dessa personuppgifter har inhämtats, syftet med användningen av personuppgifterna och till vilka kategorier av mottagare uppgifterna har lämnats. 

Mindful Yoga är även skyldigt att på din begäran rätta, blockera eller utplåna personuppgifter som inte har behandlats i enlighet med personuppgiftslagen, t.ex. felaktiga uppgifter. 

Som förälder till barn under 15 år kan du företräda barnet i samband med begäran om registerutdrag gällande registrerade personuppgifter.

Cookies

mindfulyoga.se använder cookies, en liten textfil från vår webbserver som lagras i besökarens dator. Cookies används för att tillfälligt spara viss information (t ex för att man ska kunna vara inloggad), och för att personalisera delar av sajten.

Genom att ställa in din webbläsare på att acceptera cookies samtycker du till att Urban Yoga får använda cookies på det sätt som anges ovan.

Om du inte vill lagra cookies finns det flera sätt för dig att förhindra det:

  1. I din webbläsares inställningar kan du stoppa den från att lagra cookies. Tänk dock på att vissa sajter fungerar sämre utan cookies.
  2. Du kan rensa bort cookies från din hårddisk. Det gör dock att inställningar du gjort på vissa sajter inte längre finns kvar.
  3. Har du en nyare webbläsare har den ofta stöd för så kallad privat surfning eller inkognito-surfning. Det betyder att alla cookies rensas ut varje gång du stänger din webbläsare.

Full registered company name and address: Mindful & Yoga 

Physical studio address: Konstapelsgatan 29 37135 Karlskrona Sweden